mandag den 14. oktober 2013

SPIRIT WEEK, PEP ASSEMBLY OG EN SMULE HOMECOMING!

Så er det to uger siden I sidste hørte fra mig... uuups. Men jeg har så umenneskeligt travlt hele tiden.

Sidste uge havde vi Spirit week, hvor man skulle klæde sig ud i skolen. Rigtig amerikansk og sjovt :)
Hele skolen var pyntet op!
Der var flest seniors som klædte sig ud på de fem dage, så vi vandt - wuhu!

Fredag var der "pep assembly" som var sidst på skoledagen i anledning af homecoming. Det var så vildt - slet ikke til at forklare. Hele skolen samles i gymnastisksalen og pisker en stemning op for aftenens football game pga. homecoming. Udover det så vi cheerleadernes homecomingdans, folk som fik tærte i ansiget (hahah), forskellige små games og så skulle alle udvekslingsstudenterne da lige ud på gulvet foran HELE skolen. Ingen af as vidste det, før vi blev kaldt op.
Min veninde Shelby lagde faktisk en lille video på Instagram fra da mit navn og land bliver sagt højt, hæhæ:
http://instagram.com/p/fDxvcLrFBc/ <------ dette link skulle gerne få jer til videoen, hvor jeg er nummer 3 fra venstre. Det er godt nok bagfra, men altså. Man er forresten nødt til at logge ind med en profil for at se den, har jeg så lige fundet ud af....

Om aftenen tog jeg til Courtney's for at gøre mig klar til den store Homecoming football game om aftenen. Udover Courtney var også Paige, Karlee og Tori. Og så samlede vi også en anden Paige op på vej til the game. 
I "halvegen" af the football game kom alle de nominerede for Homecoming Queen and King ud på banen. Disse nominerede er kun seniors, da det er den ældste årgang og de er lidt ligesom seniors der bliver "hyldet" året ud i alle de forskellige anledninger - derfor er det riiimelig nice at være en af dem her, hæhæ. Freshmen, sophomores and juniors har i princippet også homecoming kings and quenss, men det er ikke mellem nominerede og de bliver bare kaldt "court" - der bliver ikke gjort lige så meget ud af det. Håber dette gav bare lidt mening ;) Anyway, her fik vi at vide, hvem der blev endelig King and Queen. Og så vandt vi forresten the football game, yaaay!

Dagen efter var det the homecoming dance, men det vil jeg fortælle om i andet indlæg specielt dedikeret til det. Dét og så fordi jeg mangler nogle billeder fra Courtney, haha.

Der er ikke sket så meget ud over det sædvanlige i denne uge. Torsdag efter cross country træning tog jeg hjem til Olivia sammen med hende og Shelby. I går, lørdag, havde jeg cross country race og derefter tog Kate, min værtsmor og jeg til Mackinac - rimlig spontant eftersom det tager omkring 2,5 time at komme dertil. Vi spiste så aftensmad på en restaurant og tog derefter til et "haunted house" om aftenen, som var en hel landsby udendørs - uhyggeligt, men rigtig godt!

Normalt er vejret her næsten det samme som i Danmark, men lige nu er vi midt i oktober og vi har stadig omkring en 20 grader! De fortæller alle, at det normalt ville sne på det her tidspunkt af året, hæhæ. Men nu skulle det vist desværre også til at blive lidt køligere...

Håber alt er vel i DK!

Alle udvekslingstudenterne foran 900 elever..
Fra venstre: Thailand, Thailand, Brasilien, Finland, Thailand, Danmark, Norge og Sverige.

"Class shirt day" in spiritweek, her med sødeste Tone - vi er begge seniors, så samme trøje :)
Stemning til pep assembly!

Toriiii :)
Steven , Courtney and me at the homecoming football game :)

At Olivia's house. Oreos og chips efterfulgt af pasta, så er vi vist da i USA.Ingen kommentarer:

Send en kommentar