fredag den 18. april 2014

Sidste dag i Hawaii

Så kommer jeg endelig med et indlæg om den sidste rigtige dag i Hawaii og lørdag, hvor vi alle desværre rejste hjem.
Jeg har været druknet i lektier, siden jeg kom hjem og wifiet her er heller ikke specielt samarbejdsvilligt.... 

Vores sidste rigtige dag var fredag og var (igen) en helt uforglemmelig dag.
Turen gik til Hanauma Bay, som var helt vildt smuk! Her skulle vi snorkle i kæmpe rev, hvilket var en helt igennem fantastisk oplevelse!
Vi svømmede med centimeter afstand fra fisk, som overhovedet ikke reagerede på, vi var der. Jeg lånte Julians water proof iPhone... holder?? I hvert fald kunne jeg tage billeder under vandet med min iPhone, hvilket ikke gav vilde kvalitetsbilleder, men det er da vildt cool alligevel! ;) 

Fantastisk sted!

Annette, jeg og Maren - klar til at snorkle!
Julian og jeg under waterrrrr :)Efter denne helt fantastiske oplevelse havde vi cirka 1,5 times tid på hotellet til at gøre os klar til Luau! Luau er en hawaiiansk fest, og det var vildt fedt at opleve! Det var sidste dag, så alle havde travl med at tage billeder med hinanden, inden turen gik hjem næste dag. Vi spiste også og så shows!


Pedro og jeg
Annette fra Tyskland og jeg
Luis, Annette, jeg, Gaizka og Julian - Alle drengene er fra Spanien og Annette fra Tyskland :)

Maren fra Norge
Luis fra Spanien
2 x Stine - Norge og Danmark
Delia Fra Schweitz


Meget smuk solnedgang!Dagen efter var forfærdelig!!!!
Det var tid til at sige farvel til paradis og ikke mindst vores venner... Maren og jeg skulle med samme shufflebus til lufthavnen kl.8.00, og Delia og Annette kom og sagde farvel, da de først skulle afsted senere på dagen. Vi græd alle fire helt hysterisk meget, åååårh det var så sørgeligt!
Hvis jeg før Hawaii var blevet fortalt, at jeg ville få SÅ gode venner på én uge, ville jeg ikke havde troet det - men det skete!

Vi er allerede nu ved at lave planer for sommerferien, hvor de alle tre kommer til Danmark! Det bliver fantastisk - kan slet ikke vente med at se dem igen!!

Jeg har haft en af de bedste uger (hvis ikke den bedste) i hele mit liv - jeg ville virkelig ikke bytte den her kæmpe oplevelse for noget andet.
Lige et billede af de tre dejlige skabninger! Maren (Norge), Delia (Schweitz) og Annette (Tyskland) <3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar