tirsdag den 25. februar 2014

Bagværk


Kreavtiv overskrift, hva'? haha

Her på den sidste har jeg bagt en god del, så jeg ville egentlig bare dele lidt!

Jeg er virkelig ikke sikker på, hvad jeg vil kalde disse kreationer, men det er vel en form for runde cookies haha. De ligner havregrynskugler, ja - men tro mig; det er de altså ikke. Så er de forresten sunde og helt uden mælk, æg og mel. Rigtig lækre!
Så fik jeg også bagt gulerodsboller - spørg lige om det mindede mig om DK!
De spiser ikke mange boller her, og min værtsfamilie havde aldrig rigtig smagt noget ligende disse. Dog synes de, at de var rigtig gode, og specielt Kate var helt vilde med dem.
De ser virkelige mærkelig ud, vil jeg godt indrømme... (og yes, de er færdigbagte på billedet) Men de er lavet ud af kun to ingredienser: banan og havregryn! Sunde hele vejen. De var faktisk ufattelig gode og tog ingen tid at lave.
Det her lavede jeg i dag, mandag, og er noget af det bedste jeg nogensinde har kreeret, seriøst. ÆBLEBRØD. Igen, sundt hele vejen ;)
Det tog en god tid at lave, fordi jeg blandt andet skulle skrælle og skære 7-8 æbler og lave min egen æblesauce, men det var virkelig det værd. Det skal så meget laves igen - helt vildt lækkert! Samme synes min værtsfamilie :)
Jeg lavede også min egen mandelsmør til at komme på - kun ud af mandler, så det også var sundt hæhæ. Det tog også sin tid, men kan helt klart erstatte normalt smør, synes jeg :)

Mor, far og Sofie - I skal smage dette, når jeg engang er i Danmark igen, okaaaay? ;)2 kommentarer:

  1. Det er så fedt at følge din rejse i USA. Har du en instagramprofil?

    SvarSlet
  2. Hej Cecilie.

    Det er jeg glad for at høre!
    Jep - stine_hoyer :)

    SvarSlet