torsdag den 10. januar 2013

Udveksling

Tilbage i Februar 2012 begynde jeg at tænke over, hvad jeg ville efter 9. klasse... Jeg havde i en kort periode overvejet efterskole, men jeg fandt, kort tid senere, ud af at det ikke er mig. I marts 2012 fandt jeg så ud af, at man kunne komme på et udvekslingsophold i et andet land som udvekslingsstudent - det synes jeg lød vildt spændende! Jeg begyndte derefter at researche en hel del om det, og jeg bestilte brochurer hjem fra alle de organisationer, hvor det var muligt. Lidt senere finder jeg ud af, at der faktisk er unge, som sidder og blogger om deres år i USA! Dem begyndte jeg at læse (og gør stadigvæk) for at få et bedre indblik i deres hverdag som udvekslingstudent. Jeg var mega hooked på, at det skulle være mig næste år, men så begyndte der senere at dukke alle mulige bekymringer op i mit lille, tossede hoved: Hvad nu hvis..? Hvordan skal jeg så..? Tænk nu hvis..?
Jeg fik så endelig vendt det og har sagt til mig selv, at jeg bare skal springe ud i det! Og nu glæder jeg mig mere end nogensinde!
Jeg fik ENDELIG taget mig sammen til at bestille et interview med Explorius i starten af december måned.
Dog kunne det først blive d. 28 december, grundet at min far var udenlands lige op til jul, og ham skulle jeg selvfølgelig også lige have med! ;-)

D. 28. december kom der så en mand ved navn Thomas hjem til mig på hjemadressen. Jeg havde været vildt
nervøs! Men han var rigtig flink og vi talte om Explorius og dét at være udvekslingstudent - og så stillede han mig nogle spørgsmål. And guess what - jeg blev godkendt, yaaay!
Thomas gav mig nogle papirer, som mine forældre og jeg skulle underskrive + skrive vores initialer på og et papir hvor der skulle stå mit navn, cpr nummer, email- og hjemadresse, evt. allergi osv.. Udover det, skulle jeg sende et billed af mig i passtørrelse med (skolefoto), kopi af karakterblad samt kopi af pas. Da mit pas når at løbe ud, inden jeg vil være tilbage i DK igen fra udveksling, skulle jeg bare sende en kopi af mit pas med en lille note om, at jeg vil eftersende en kopi af mit pas, når det er blevet fornyet ;-)

Lidt over en uge senere, da jeg havde kopieret det ene og det andet, skrevet under her og der og udfyldt tomme felter, cyklede jeg op til postkassen for at sende det. Tog endda et billede, haaaaah...I går, d. 9. januar smuttede der en så en mail ind fra... Explorius!
Deri står der blandt andet hvilke vaccinationer, jeg skal have, for at jeg kan komme afsted...(Jeg har vedhæftet et billed nedenunder med hvilke - email fra Explorius )
Æææhm.. jaa... Jeg har nåleskræk, så det skal nok blive rigtig sjovt! ;-)
Hahah - men det kan jo så være, at jeg bliver vænnet af med min nåleskræk.
Der er allerede bestilt tid til på mandag, hvor jeg skal have de første... yaaaay....
Der stod forresten også i mailen, at mine ansøgelsespapirer bliver sendt inden for et par uger!


Et lille udklip af mail fra Explorius :-)
Ingen kommentarer:

Send en kommentar